www.breitling.to https://hublot.to/ replica omega tag replica watches https://www.panerai.to/ iwcwatches.to audemarspiguet.to fake Franck Muller

Walter Esch

Walter heeft als gerespecteerd voorzitter van het Platform Parketbranche en Vriend van het Gilde deze eretitel tijdens het NKP van 2013 van ons in ontvangst mogen nemen. Wij zijn Walter zéér erkentelijk voor zijn bijdrage als adviseur en kunnen mede door zijn kritische kijk op veel zaken een betere organisatie worden. Walter bedankt!

 

 

Mari Habraken

Mari Habraken is op 30 oktober 2012 officieel benoemd tot erelid van het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs. Als oud-docent aan de parketopleiding en met zijn grote staat van dienst als parketteur heeft Mari een enorme schat aan ervaring die hij graag deelt met leden van het Gilde. Tevens is hij vast lid van de toelatingscommissie van het Gilde.

 

 

 

Jeffrey MiddletonJeffrey Middleton

Jeffrey is mede initiatiefnemer en mede oprichter van het Gilde en ontwerper van het schildje van het Gilde. Lid van de toelatingscommissie van het Gilde. Sinds 2023 toegetreden tot het bestuur van het Gilde.

It got some time regarding Audemars Piguet to have it appropriate, but the present result is something which distributed myself. The pebble dark tones with the forged as well as are certainly not for everyone, as well as in this example Audemars Piguet kind comments the idea having a host of replica watches many other materials so as to help it become the next feel. It was wise. Beside ceramic and metal it seems great. With regards to the style your cast carbon accocunts for almost all of the situation. To feel the forged carbon will be extraordinary.