www.breitling.to https://hublot.to/ replica omega tag replica watches https://www.panerai.to/ iwcwatches.to audemarspiguet.to fake Franck Muller

DIC Parket: Dé kennissite voor de professionele parketteur

 

“Meer kennis over je vakgebied draagt bij aan meer werkplezier en minder problemen”

 

De parketbranche van nu is niet meer te vergelijken met die van 20 of 30 jaar geleden. In die tijd was het nog overzichtelijk welke producten je gebruikten ( er waren maar een paar merken lijm en lak en veel vloeren werden gewoon met boenwas behandeld ). De laatste 20 jaar is de praktijk totaal veranderd. Tientallen verschillende merken en evenzoveel verschillende producten maken het er niet eenvoudiger op om een verantwoorde keuze’s te maken. De moderne parketteur moet goed geïnformeerd zijn over het gebruik van de producten waarmee hij of zij gaat werken. Kennis van alle type ondervloeren, de toepassingen bij vloerverwarming/koeling en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen is dan ook een must!  De opdrachtgever is immers veel kritischer geworden en het verwachtingspatroon ligt vaak erg hoog. Vanaf vandaag is er een handige tool beschikbaar die parketteurs kunnen verder helpen: het DIC Parket!

 

Een schermafbeelding van de website van het DIC Parket

Het Digitaal Informatie Centrum Parket ( afgekort DIC Parket ) is voor iedereen ( met een internetverbinding…) beschikbaar. Al ruim 3 jaar geleden liep Eric Jongmans, secretaris bij het Gilde van Parketteurs, met het idee rond om een mogelijkheid te creëren waarmee parketteurs en vloerenleggers eenvoudig aan productinformatie konden komen. “Natuurlijk kun je gewoon naar een website gaan van de desbetreffende fabrikant, maar vaak is de benodigde informatie niet 1-2-3 te vinden en ben je veel tijd kwijt aan het zoeken naar de juiste documenten. Daarnaast is er in alle uithoeken van het World Wide Web veel informatie te vinden over allerhande onderwerpen die relevant zijn voor een parketteur”, aldus Eric Jongmans.

Na veel verschillende pogingen en probeersels, is deze website het resultaat geworden. Belangrijke criteria voor het gebruik ervan waren:

  • Het moet voor IEDEREEN en GRATIS toegankelijk zijn.
  • Het moet eenvoudig up-to-date gehouden kunnen worden
  • Toegankelijk zijn via mobiel, tablet of desktop computer

 

Hoe is het DIC Parket opgebouwd?

 

In principe is het een grote verzameling links die rechtstreeks verwijzen naar de internetpagina waar de gewenste informatie is te vinden. Alle links zijn gebundeld op één pagina die op zijn beurt is onderverdeelt in verschillende categorieën. Deze zijn nog verder uitgesplitst in hoofdstukken die de directe links bevatten. Zo is het dus erg eenvoudig om bijvoorbeeld snel de juiste informatie te vinden over het gebruik van een CM-meter of kun je bij het hoofdstuk “productinformatiebladen” een directe verwijzing vinden naar de databladen van de verschillende fabrikanten. Zo ben je snel op de hoogte van het gebruik en de mogelijkheden van de verschillend producten.

Het DIC Parket is een handige tool maar is niet zaligmakend…Heb je specifieke vragen of twijfel je over de aanpak bij een project: weet dan dat praktisch alle fabrikanten technische adviseurs in dienst hebben die je met raad en daad kunnen bijstaan. Ze geven praktische adviezen en ondersteunen iedereen die daarvan gebruik wil maken. Schroom dus nooit om deze mensen te contacten. Beter één keer teveel gevraagd, dan problemen op je afroepen!

 

Hoe kun je van het DIC Parket gebruik maken?

 

De website is een “startpagina”. Om deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk vorm te geven is gekozen voor Start.me. Dit Nederlandse bedrijf heeft dit format ontwikkeld en is continue actief om dit te verbeteren en uit te breiden. Een gratis account en de link naar de website van DIC Parket zijn alles wat je nodig hebt.

Door op onderstaande button te klikken kom je direct op de website van het DIC Parket. Als je nu je een link aanklikt, verschijnt er een pop-up scherm waarmee je een gratis account voor Start.me moet aanmaken. Vul je gegevens in en zorg ervoor dat je via het mailbericht dat je terugkrijgt, je account verifieert. Vanaf dat moment heb je toegang tot alle informatie uit het DIC Parket. Sla de website in je browser op bij je “Favorieten” of zet de website als een “knop” vast in het scherm van je telefoon.

 

Het DIC Parket is nooit compleet. Help mee!

 

Naast alle productinformatie, van databladen tot veiligheidsbladen en catalogi, vind je veel verwijzingen naar organisatie’s, media, handleidingen en alle mogelijke social media kanalen. Het DIC Parket bestaat bij aanvang uit meer dan 1100 links, maar is nooit compleet. Zeker de komende maanden zullen nog vele nieuwe links worden toegevoegd. Daarmee doet Eric direct een oproep aan iedereen die op professionele wijze is betrokken bij de parketbranche: iedereen die relevante informatie of verwijzingen kent naar goede website’s heeft die gedeeld mag worden, mag zich bij mij melden. Hij zal er dan voor zorgdragen dat dit in het DIC Parket vermeld gaat worden. “Hiermee kunnen we de komende jaren deze kennisbank nog meer waarde geven en zo een essentiële bijdrage leveren aan de kwaliteitsborging in onze branche”, aldus Eric.

It got some time regarding Audemars Piguet to have it appropriate, but the present result is something which distributed myself. The pebble dark tones with the forged as well as are certainly not for everyone, as well as in this example Audemars Piguet kind comments the idea having a host of replica watches many other materials so as to help it become the next feel. It was wise. Beside ceramic and metal it seems great. With regards to the style your cast carbon accocunts for almost all of the situation. To feel the forged carbon will be extraordinary.