www.breitling.to https://hublot.to/ replica omega tag replica watches https://www.panerai.to/ iwcwatches.to audemarspiguet.to fake Franck Muller

Over Bona

Bona AB is een familiebedrijf opgericht in 1919. Met het hoofdkantoor in Zweden is Bona nu vertegenwoordigd in meer dan 90 verschillende landen wereldwijd met dochterondernemingen en distributeurs. Wij leveren producten voor de installatie, het onderhoud en de renovatie van houten vloeren en overige harde vloeren. Bona, sinds 1919…..

Bona producten zijn verkrijgbaar bij:

  • Bona Benelux B.V. (hoofdkantoor)
  • Plinten en Profielen Centrale
  • Parketgroothandel De Eik
  • T & G Wood International B.V.
  • Parketfabriek Lieverdink
  • Olie en Lakcentrale B.V.

Bij een ondervloer met een te hoog restvochtgehalte of in situatie’s waarbij niet uitgesloten kan worden dat de ondervloer “blijvend droog” zal zijn, is de toepassing van een vochtscherm een verantwoorde maatregel om vochtschade aan de parketvloer te voorkomen.

Deze middelen hebben tot doel de ondergrond te verbeteren ten behoeven van de hechting van lijmen of egalisatiemiddelen. Voorstrijkmiddelen zijn er op basis van dispersie, polyurethaan of epoxy. Het gebruik van deze middelen dient altijd te gebeuren met in acht neming van de juiste applicatie en droogtijden.

Egaliseermiddel is een product om ondervloeren sterk te verbeteren. Ze kunnen worden ingezet voor de verbetering van de hecht/treksterkte of vlakheid van de ondervloer. Egaline’s zijn er op basis van cement of calciumsulfaat. Kies de juiste egaline voor de gevraagde toepassing of vraag passend advies bij de leverancier.

Vaak kan het wenselijk of zelfs noodzakelijk zijn onder de parketvloer een ondervloer toe te passen. Deze toepassing kan bijdragen aan een verbetering van de geluiddemping, het verbeteren van de ondervloer of onderdeel zijn van de plaatsingswijze.

Deze relatief nieuwe lijmen worden de laatste jaren steeds meer ingezet als vervanger voor PU en dispersielijmen. Ze zijn watervrij, meestal één component en hebben een uitstekende hechting op ondergrond en parket. De weekmakervrije producten genieten hierbij de voorkeur.

Watervrije lijmen met een zeer hoge hecht-treksterkte. Verkrijgbaar als één en twee-componenten product. Goedkoper dan polymeerlijm, maar de harder van de twee-componenten uitvoering bevat isocynaat.

Watergedragen parketlijm. Zeer veel toegepast tot eind vorige eeuw. Is goedkoop, maar heeft als nadeel dat het hout kan zwellen door het vocht. Heeft lagere hect-treksterkte dan polymeer en polyurthaanlijmen.

Watergedragen grondlaag waarmee het hout een bepaalde kleuring kan verkrijgen. Heeft tevens een isolerende werking op inhoudsstoffen en geeft het hout een optimale verzadiging.

Watergedragen afwerkproduct dat in twee of drie lagen wordt aangebracht. Heeft een sterke UV bestendigheid, grote slijtvastheid en heeft een goede resistentie tegen water en inwerking van chemicaliën.

Afwerkproduct op basis van natuurlijke oliën eventueel gecombineerd met wassen. In één of twee-componenten uitvoering leverbaar. Veel kleurmogelijkheden en geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Was is de traditionele tegenhanger van olie.

Watergedragen vulmiddel dat gemengd kan worden met fijn houtstof om zodoende kleine naadjes en spijkergaatjes in een parketvloer dicht te zetten. Goed vullende vermogen, praktisch reukloos en na voldoende droging goed schuurbaar.

ONDERHOUDSMIDDEL

Producten die de afwerklaag van een parketvloer beschermen, voeden en herstellen. Worden meestal door consumenten gebruikt. Voor gelakte oppervlakten wordt meestal een polish toegepast. Voor geoliede oppervlakten een onderhoudsolie of wax.

REINIGINGSMIDDEL

Om een vloer te reinigen is vaak een daarop afgestemd reinigingsmiddel aan te bevelen. Vaak pH-neutraal of juist een hoge concentratie zeep. Indien op de juiste wijze wordt toegepast, verlengen reinigingsmiddelen de levensduur van de afwerklaag.

ACCESSOIRES

Accessoires vereenvoudigen het onderhoud aan de vloer. De juiste wisser, pads en beschermingsmiddelen dragen bij aan een goed verzorgde vloer.

It got some time regarding Audemars Piguet to have it appropriate, but the present result is something which distributed myself. The pebble dark tones with the forged as well as are certainly not for everyone, as well as in this example Audemars Piguet kind comments the idea having a host of replica watches many other materials so as to help it become the next feel. It was wise. Beside ceramic and metal it seems great. With regards to the style your cast carbon accocunts for almost all of the situation. To feel the forged carbon will be extraordinary.