Lijmfabrikant Frencken  werkt al  jaren hard aan de ‘vloer’ in de parketwereld. In deze jaren is er veel kennis en ervaring vergaard en mag een vriendschap/ samenwerking met het Gilde van Parketteurs niet ontbreken.

logo_FrenckenFrencken is al sinds 1901 partner en specialist op het gebied van lijmen, vullen, sealen en afwerken van hout, plaat, en keramische materialen. We ontwikkelen onze producten ‘in house’ en beschikken daarvoor over een professioneel uitgerust laboratorium en professioneel team van ontwikkelaars. Voor kritische applicaties worden in het laboratorium praktijksituaties nagebootst om het juiste product en de optimale verwerkingsmethode te bepalen. In de afgelopen jaren zijn al enkele praktijksituaties nagebootst en hebben geleid tot enkele nieuwe parketproducten.

Frencken is exclusief voor de professionele markt daarom willen we samen met het gilde de vakman herkennen en erkennen en het vakmanschap op peil houden door overdracht van vakkennis te stimuleren. Door de input van en interactie tussen beide partijen zal Frencken zorg dragen een toegevoegde waarde te zijn voor de parketwereld.

Nog leuk om te weten!
7 t/m 9 april staan we op de Vakdagen Parket & Woninginrichting te Gorinchem.
11 t/m 14 november zijn we te zien bij de Vakbeurs Hout & Meer in Jaarbeurs in Utrecht.
Kom  gerust een kijkje nemen, de koffie staat klaar!

Voor meer informatie: Frencken b.v. Weert, tel: 0495-583500, www.frencken 1901.nl, a.jacobs@frencken1901.nl

Frencken B.V. is genomineerd voor prestigieuze MVO Award Weerterland!

Vind u ook dat wij het verdienen om ”De beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van het jaar” te worden breng dan nu uw stem uit!

Namens het hele team van Frencken b.v. danken wij u alvast voor uw stem en vertrouwen in ons.

Comments are closed.

It got some time regarding Audemars Piguet to have it appropriate, but the present result is something which distributed myself. The pebble dark tones with the forged as well as are certainly not for everyone, as well as in this example Audemars Piguet kind comments the idea having a host of replica watches many other materials so as to help it become the next feel. It was wise. Beside ceramic and metal it seems great. With regards to the style your cast carbon accocunts for almost all of the situation. To feel the forged carbon will be extraordinary.