Hollandsche Vloeren 1 september bij House Rules Holland

opname uitzending2Op dinsdag 1 september start om 20:30 uur op Net5 het nieuwe realityprogramma House Rules Holland. Hierin verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit: hun koophuis. Ook de vloer wordt natuurlijk niet vergeten. Daarom sponsort de Plinten & Profielen Centrale dit nieuwe tv-programma met haar eigen A-merken Hollandsche Vloeren (eiken multiplanken) en Douwes Dekker (pvc- en laminaatvloeren). Het nieuwe woonprogramma wordt gepresenteerd door Erik van der Hoff en biedt 11 afleveringen, die vanaf 1 september iedere dinsdag om 20:30 uur te zien zijn.

Met House Rules Holland maakt Hollandsche Vloeren haar debuut op televisie. De eiken vloer wordt gelegd in een woonhuis te Beverwijk. Douwes Dekker was al enkele malen eerder te zien bij RTL Woonmagazine en Bonje met de Buren. Dankzij de grote populariteit en hoge kijkcijfers van deze woonprogramma’s, genereert de Plinten & Profielen Centrale (PPC) door het sponsoren van vloeren bij dergelijke uitzendingen flink wat naamsbekendheid voor haar eigen A-merken. Ook omdat  Jan van Buuren, de Hollandsche Vloeren-specialist van de groothandel uit Wijk bij Duurstede de deelnemers tijdens de opnamen alle voordelen van Hollandsche Vloeren laat zien. De dealers hebben daar zeker baat bij omdat de eiken multiplanken alleen bij geselecteerde dealers te koop zijn.

House Rules Holland is gebaseerd op het succesvolle Australische format House Rules, dat daar al drie seizoenen kent. De winnaar gaat er vandoor met twee jaar hypotheekvrij leven. Het nieuwe tv-programma is de opvolger van het succesvolle klusprogramma Het Blok van Net5, dat eveneens werd gepresenteerd door Erik van der Hoff.

Comments are closed.