www.breitling.to https://hublot.to/ replica omega tag replica watches https://www.panerai.to/ iwcwatches.to audemarspiguet.to fake Franck Muller

Haarlemse Houthandel gastheer voor Gilde

De laatste workshop die het Gilde organiseerde voor de zomervakantie vond plaatst bij de Haarlemse Houthandel. Naast hun eigen houtproducten, zijn ze exclusief voor Nederland verdeler van WOODlife vloeren. Tevens is deze groothandel distributeur van Frencken parketlijmen en Rubio Monocoat. Een perfecte locatie dus om verschillende workshops te combineren.

Sjoerd Bos van Rubio Monocoat mocht de spits afbijten en demonstreerde de aanwezig parketteurs de behandeling met Rubio Monocoat Charcoal waarbij het verschil werd getoond tussen vooraf natgemaakt hout en een behandeling op droog  hout. In de showroom van de Haarlemse Houthandel werd vervolgens een sterk vervuilde vloer intensief gereinigd en voorzien van een nieuwe onderhoudslaag.

gilde workshopFrencken werd deze workshop vertegenwoordigd door Jan Tames. Er werd uitgebreid ingegaan op het nieuwe garantiesysteem dat Frencken haar afnemers kan aanbieden. Hierdoor kan een parketteur zijn opdrachtgever meer zekerheid bieden. Naast de gebruikelijke presentatie, was er voor de parketteurs gelegenheid te werken met de MSP lijm van Frencken. Het semi-prefab tapis van de Haarlemse Houthandel was hiervoor perfect geschikt.

Stefan Verhagen, mede-eigenaar en oprichter van WOODlife, mocht de middag afsluiten met een interessante presentatie over de top-kwaliteit multiplanken die zij leveren. Vanuit de fabriek in Lithouwen worden deze vloeren geëxporteerd naar meer dan 20 landen wereldwijd. Met specialiteiten als rift gezaagd Eiken, Noten, Douglas en Iepen, weet deze producent zich te onderscheiden van de vele andere aanbieders in dit segment.

gilde_parketteur_overlegNa een kort bezoek aan de nieuwe bedrijfshuisvesting van Rubio Monocoat, waarbij de deelnemers aan de workshop zichzelf in de Monocoat kledinglijn konden heisen, was het tijd om de dag af te sluiten met een heerlijke BBQ waarbij ook “Vrienden van het Gilde” waren uitgenodigd. Het Jopen Proeflokaal, gehuisvest bij deze Haarlemse bierbrouwer, was hiervoor een meer dan geschikte lokactie. De weergoden waren ons goed gezind en de sfeer onderling opperbest. Het bestuur van het Gilde wil dan ook iedereen dankzeggen die hebben bijgedragen tot deze geslaagde dag.

Comments are closed.

It got some time regarding Audemars Piguet to have it appropriate, but the present result is something which distributed myself. The pebble dark tones with the forged as well as are certainly not for everyone, as well as in this example Audemars Piguet kind comments the idea having a host of replica watches many other materials so as to help it become the next feel. It was wise. Beside ceramic and metal it seems great. With regards to the style your cast carbon accocunts for almost all of the situation. To feel the forged carbon will be extraordinary.